Οι Διευθύνσεις των σχολείων μας και οι σύλλογοι εκπαιδευτικών σας προσκαλούν στο χριστουγεννιάτικο παζάρι αγάπης, την Τετάρτη 18/12 και ώρα 18:00, στο χώρο του σχολείου. Παρακάτω ακολουθεί ανακοίνωση των Διευθυντών των σχολείων μας:

«Όλα τα έσοδα από το Χριστουγεννιάτικο παζάρι θα δοθούν σε οικογένειες μαθητών του συγκροτήματος που έχουν ανάγκη. Από τη βοήθεια που μας έδωσαν οι γονείς στο περσινό χριστουγεννιάτικο παζάρι, στο πασχαλινό παζάρι καθώς και όλο το προηγούμενο διάστημα, καταφέραμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά 5 οικογένειες του σχολικού μας συγκροτήματος με συνολικά 15 παιδιά με τους παρακάτω τρόπους:
1. Καλύπτουμε επί 1 χρόνο τα καθημερινά έξοδα για ψωμί και γάλα μιας 4μελούς οικογένειας με σοβαρά προβλήματα. Προσπαθούμε επίσης, με τις περιορισμένες δυνατότητες που έχουμε, να καλύπτουμε τις ανάγκες της ίδιας οικογένειας σε κρέας, λαχανικά και φρούτα .
2. Και στις 5 οικογένειες προσφέραμε επιταγές για κρεοπωλείο, σουπερμάρκετ και τους στείλαμε σταδιακά τρόφιμα τα οποία οι γονείς και επιχειρήσεις τις γειτονιάς μας πρόσφεραν.
3. Καλύψαμε τη δαπάνη για τις εκπαιδευτικές επισκέψεις σε μαθητές του σχολείου, που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα.
4. Κινητοποιήσαμε καταστήματα και επαγγελματίες της περιοχής μας που με τη σειρά τους προσέφεραν προϊόντα για τις οικογένειες.»

Image

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: