Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που οργάνωσαν την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων των 4ου & 10ου Δημοτικών Σχολείων Ζωγράφου και ο Σύλλογος Κρητών «Καζαντζάκης», με την αρωγή του Δήμου Ζωγράφου.

Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Καλλίρης Κωνσταντίνος, οι Αντιδήμαρχοι κα. Βαρσαμιδάκη Μαρία, κ. Διονυσόπουλος Δημήτριος, κ. Βουγιούκας Ανδρέας και κ. Παπαγιαννόπουλος Σούλης, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Σύλλογο Κρητών Ζωγράφου «Καζαντζάκης» και προσωπικά τον Πρόεδρο κ. Νταουντάκη Φώτη, για τη στήριξη και καθοδήγηση που μας παρείχε. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις εκδόσεις «Εν πλώ», που με την εμπειρία τους, μας βοήθησαν να ανταπεξέλθουμε στο πρώτο μας αυτό εγχείρημα.

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με τη ψυχή τους, χορεύοντας στους ρυθμούς της Νότιας Ιταλίας από το συγκρότημα «Εncardia», πίνοντας δωρεάν ζεστό τσάι 19 βοτάνων και τρώγοντας κρητικές νοστιμιές από το Σύλλογο Κρητών Ζωγράφου. Οι μικροί μας φίλοι είχαν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα στολίδια στο δημιουργικό εργαστήριο που είχε στηθεί πλάι στην έκθεση βιβλίου, ενώ οι μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν αγνά παραδοσιακά κρητικά προϊόντα. Τέλος, η εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς και μουσική.

Στη δύσκολη εποχή που ζούμε, χρειαζόμαστε ανθρώπους με φαντασία. Σκοπός λοιπόν της εκδήλωσης ήταν να παροτρύνουμε τα νέα παιδιά να αγοράζουν βιβλία, που αποτελούν το μέσο για την ανάπτυξη της φαντασίας και να τα φέρουμε σε επαφή με την παράδοση.

Από την εκδήλωση, μας μένει μία γλυκιά ανάμνηση και υποσχόμαστε να την επαναλάβουμε.

Καλές γιορτές σε όλους, με Υγεία.
Τα Δ.Σ.

Comments on: "Χριστούγεννα στο Πάρκο…μια γλυκιά ανάμνηση" (1)

  1. […] Χριστούγεννα στο Πάρκο…μια γλυκιά ανάμνηση […]

Σχολιάστε